• Головна
  • Модульні бані: ідеальний вибір стилю та зручності
Новини компаній
09:00, 29 квітня

Модульні бані: ідеальний вибір стилю та зручності

Новини компаній

Чому українців приваблюють модульні бані?

Модульні бані: ідеальний вибір стилю та зручності, фото-1

Для розслаблення в домашніх умовах на присадибній ділянці доцільно побудувати баню. Однак капітальне будівництво потребує значних матеріальних вкладень та тривалого часу. Оптимальним вирішенням ситуації є модульні бані – конструкції, які створюють з окремих блоків у виробничому цеху. Компанія Unitbud займається проєктуванням, побудовою та встановленням бань з модулів різної площі та комплектації.

Що являють собою модульні бані

Модульна сауна або баня – це споруда з одного або кількох блоків, які потім з’єднуються в цілісну конструкцію. Перед виробництвом замовник висловлює побажання щодо площі, матеріалів фасаду та внутрішнього оздоблення, планування, інженерних комунікацій, а підрядник зобов’язується виготовити модулі чітко за розробленим проєктом.

Технологія не передбачає закладання фундаменту, якщо споруда має невеликий розмір (один або кілька блоків) та встановлюється на стійкому ґрунті. Залежно від проєкту модульна баня може включати парну кімнату, душ, санвузол та навіть обладнуватися просторою терасою для комфортного відпочинку.

Особливості та переваги модульних бань

Останнім часом сауни з модульних блоків користуються підвищеною популярністю у порівнянні з об’єктами капітального будівництва. Це пов’язано з наступними перевагами такого формату:

● скорочені терміни виробництва – на виготовлення модульної бані потрібно всього кілька місяців, залежно від складності проєкту;

● відсутність витрат на підготовку території – на ділянці не потрібно встановлювати будівельний майданчик, адже готові блоки транспортуються та монтуються лише за кілька днів;

● гнучкість комплектації – замовник залишає за собою право вибрати площу та планування майбутньої бані, дизайн, обумовити використання конкретних матеріалів для внутрішнього оздоблення.

Виготовлення модульної сауни здійснюється під ключ. Це означає, що, крім встановлення блоків, у приміщення підводяться потрібні інженерні комунікації (водопостачання, каналізація, електрика тощо) та встановлюються меблі, сантехніка. Тому після завершення робіт споруда повністю готова до використання. Застосування сучасних зносостійких матеріалів забезпечує довговічність об’єкта, стійкість до температурних коливань, підвищеної вологості, інших зовнішніх чинників.

Модульні бані: ідеальний вибір стилю та зручності, фото-2

Порівняння ціни та якості

Ціна модульної бані під ключ від компанії Unitbud https://unitbud.com/uk-ua/  є фіксованою, та залежить від індивідуальних особливостей проєкту. Перед початком виробництва розраховується вартість об’єкта, до уваги беруть конфігурацію, матеріали, площу та інші показники. Тільки після узгодження фінансових умов із замовником розпочинається будівництво.

Спеціалісти підбирають оптимальний варіант комплектації та не нав’язують додаткових послуг. Якщо потрібна лише парилка, то пропонується базова конфігурація площею 23 м2. Реалізація проєкту здійснюється в рамках встановленого бюджету, доставлення та збирання готових блоків майстрами оплачується окремо.

Якщо порівняти вартість модульної сауни з капітальними спорудами, то ціна будівлі з блоків буде значно нижчою. Це досягається завдяки технології виробництва на заводі, мінімізації будівельних процесів. Мобільні будинки та мобільні сацни в цілому набули великої популярності, тому що за потреби вони підлягають демонтажу та встановленню на іншій локації. Це чудове рішення для тих людей, чий спосіб життя передбачає постійну зміну місць проживання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Модульна сауна #Компанія Unitbud #модульні бані під ключ #Мобільні будинки
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...