• Головна
  • На Одещині росіянин побив прикордонника та намагався відібрати зброю
15:11, 10 травня
Надійне джерело

На Одещині росіянин побив прикордонника та намагався відібрати зброю

Фото: ДПСУ

Фото: ДПСУ

На Одещині організатор незаконного переправлення осіб через кордон, який має російське громадянство, завдав тілесних ушкоджень прикордоннику та намагався заволодіти зброєю. 

Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ. 

У відомстві розповіли, що подія сталася в ніч на 9 травня. Прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали двох осіб на державному кордоні, поблизу села Євгенівка Бородінської громади Болградського району.

"Громадянин російської федерації, який має посвідку на постійне проживання в Україні та мешкає у цьому селі, сприяв у незаконному перетині державного кордону жителем Києва. Зрозумівши, що його намір викрито, 48-річний росіянин здійснив напад на прикордонника, завдав йому тілесних ушкоджень та намагався заволодіти пристроєм для відстрілу гумових куль. На неодноразові вимоги про припинення правопорушення іноземець не реагував, для забезпечення особистої безпеки військовослужбовця прикордонному наряду довелось застосувати заходи фізичного впливу", - йдеться у повідомленні. 

За злісну непокору відносно нападника склали протокол про адміністративне правопорушення. Окрім цього, до Національної поліції направили повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 Кримінального кодексу України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Відносно 38-річного громадянина України склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 204-1 "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...