• Головна
  • Жителя Одеського району позбавили волі через крадіжки та систематичне домашнє насильство
15:20, 25 квітня
Надійне джерело

Жителя Одеського району позбавили волі через крадіжки та систематичне домашнє насильство

Жителя Одеського району позбавили волі через крадіжки та систематичне домашнє насильство

Житель Одеського району отримав обвинувальний вирок суду за серію крадіжок та систематичне домашнє насильство.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Торік до відділення поліції неодноразово зверталися жителі одного із сіл Усатівської сільської громади із заявами про зникнення майна з під’їздів багатоповерхового будинку, у якому вони мешкають.

Поліцейські встановили, що до цього причетний 32-річний односелець заявників, який у тому ж, 2023, році був засуджений до п’яти років позбавлення волі з іспитовим строком на два роки за аналогічні злочини.

Але чоловік належних висновків для себе не зробив і продовжив заробляти на життя крадучи і продаючи чуже майно. Так, довідавшись паролі до вхідних дверей під’їздів багатоповерхівки, він за декілька разів таємно викрав з них два велосипеди та чотири самокати, які в подальшому продавав. Своїми діями зловмисник завдав п’ятьом потерпілим збитків на загальну суму майже 12 тис. грн.

В повідомленні зазначили, що зловмисник систематично ображав матір, з якою разом проживав. Син у стані сп’яніння не стримував гнів через невдоволення власним життям і виплескував його на матір лайкою та погрозами побити її.

Відносно кривдника поліцейські неодноразово протягом року складали адміністративні матеріали про правопорушення, якою кваліфікується домашнє насильство, а суд карав правопорушника штрафами. Після чергової сімейної сварки слідчі поліції розпочали провадження Кримінального кодексу України.

Фігуранту висунули обвинувачення. Завершивши досудове розслідування, обвинувальний акт слідчі скерували до суду, який, взявши до уваги зібрані поліцейськими докази, визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді п`яти років та десяти місяців позбавлення волі, частково приєднавши невідбуте покарання за попереднім вироком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...