• Головна
  • Судитимуть жителя Одеського району, який на вантажівці збив людину
10:53, 19 квітня

Судитимуть жителя Одеського району, який на вантажівці збив людину

Судитимуть жителя Одеського району, який на вантажівці збив людину

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Одеського району, який на вантажівці наїхав на жінку. Потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Про це повідомили у поліції.

Подія сталася наприкінці грудня минулого року на трасі Одеса-Рені в межах міста Татарбунари Білгород-Дністровського району. Під час досудового розслідування слідчі територіального відділення поліції встановили, що 68-річний житель Одеського району, керуючи вантажним автомобілем «RENAULT», не зменшив швидкість перед нерегульованим пішохідним переходом, по якому в той час перетинали дорогу люди, та допустив наїзд на 54-річну місцеву жительку.

Потерпілу госпіталізували до місцевої лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою, чисельними переломами кісток черепа та руки. Ці тілесні ушкодження, згідно з судово-медичною експертизою, відносяться до категорії тяжких.

Перевірка керманича на стан сп’яніння показала, що він був тверезий.

«Після проведення низки довготривалих експертиз ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули водієві обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування ми завершили і обвинувальний акт вже скерували до суду. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого», - прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #дтп
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...