• Головна
  • Оренда однокімнатних квартир в Одесі: п’ять варіантів від 5 500 гривень
17:00, 18 квітня
Надійне джерело

Оренда однокімнатних квартир в Одесі: п’ять варіантів від 5 500 гривень

Оренда однокімнатних квартир в Одесі: п’ять варіантів від 5 500 гривень

Попри те, що в Одесі є велике різноманіття орендних квартир, інколи досить важко віднайти ідеальний або відповідний для себе варіант. Тим паче, коли мова йде про відносно бюджетну вартість за проживання.

Сайт 048.ua підготував добірку з п’яти однокімнатних квартир в Одесі, які можна довгостроково орендувати, а щомісячна вартість стартує від 5 500 гривень.

Квартира на вулиці Олександра Невського

Оренда однокімнатних квартир в Одесі: п’ять варіантів від 5 500 гривень, фото-1

Вартість проживання за місяць: 5 500 грн.

Загальна площа однокімнатної кімнати на третьому поверсі складає 36 м².

Планування роздільне, санвузол суміжний, балкона немає. Ремонт не новий та не сучасний, проте придатний для проживання. Меблі в гарному стані. Побутова техніка присутня така: варильна панель, мікрохвильова піч, холодильник, телевізор, кондиціонер, пральна машина.

“Закритий двір, відеоспостереження, місце під машину, поруч зупинка”, – вказали в повідомленні.

Житло знаходиться у Київському районі міста, що досить віддалено від центру. Тут добре розвинена транспортна розв’язка та інфраструктура.

Квартира на вулиці Успенська

Оренда однокімнатних квартир в Одесі: п’ять варіантів від 5 500 гривень, фото-2

Вартість проживання за місяць: 6 000 грн.

Квартира розміщена на останньому, третьому поверсі та має площу 35 м².

Планування роздільне, санвузол суміжний, балкона немає. Ремонт не виглядає свіжим, хоча в повідомленні вказано, що нещодавно проводили. Деякі меблі застарі, але більшість в гарному стані та достатній кількості. Окрім ліжка, в наявності диван та розкладне крісло. Побутова техніка присутня така: кондиціонер, телевізор, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, електричний чайник, електрична плита на одну конфорку.

В повідомленні зазначили, що проживати з тваринами не дозволено. Житло розміщене в Приморському районі в самому центрі міста.

“Відмінний район, поруч супермаркети, салони, медичні установи, Старобазарний сквер. Дерибасівська, привоз, залізничний вокзал у пішій доступності, відмінна транспортна розв'язка в будь-який район міста”, – написали в повідомленні.

Квартира на 7-й станції Фонтана

Оренда однокімнатних квартир в Одесі: п’ять варіантів від 5 500 гривень, фото-3

Вартість проживання за місяць: 6 000 грн.

Квартира, загальною площею 35 м², знаходиться на останньому, 16-му поверсі.

Планування суміжне, тобто студія, санвузол також суміжний, є невеликий коридор, відкритий балкон. Ремонт виглядає свіжим, меблі в гарному стані.

“Раніше квартира не здавалася, зроблений ремонт з якісних матеріалів у світлих тонах, є балкон, вікна м/пл, підлога плитка/ламінат, диван, гардеробна, інтернет, кондиціонер, кухонні меблі, стіл і стільці, великий 2х камерний холодильник, пральна машина-автомат, т/душова кабіна облицьовані, бойлер, квартира прибрана після ремонту і готова до здачі”, – зазначив рієлтор.

Житло знаходиться в Приморському районі та близько до центра міста. Тут добре розвинена транспортна розв’язка та інфраструктура.

Квартира на вулиці Бочарова

Оренда однокімнатних квартир в Одесі: п’ять варіантів від 5 500 гривень, фото-4

Вартість проживання за місяць: 6 500 грн.

Квартира знаходиться на передостанньому, десятому поверсі та має площу 40 м².

Планування роздільне, окрема спальна кімната та кухня з виходом на балкон, санвузол суміжний. Ремонт виглядає свіжим й в одному стилі, меблі в гарному стані. Побутова техніка присутня така: газова плита з духовою шафою, холодильник, пральна машина, телевізор, кондиціонер.

Квартира знаходиться в Пересипському районі, що далеко від центра міста. Тут посередньо розвинена інфраструктура й транспортна розв'язка.

Квартира на проспекті Небесної Сотні

Оренда однокімнатних квартир в Одесі: п’ять варіантів від 5 500 гривень, фото-5

Вартість проживання за місяць: 7 000 грн.

Квартира має загальну площу 48 м² та знаходиться на четвертому поверсі.

Планування роздільне, коридор розділяє спальну кімнату, кухню та суміжний санвузол, балкона немає. Ремонт свіжий, виконаний в одному стилі, в помешканні багато сонячного світла. Меблі в гарному стані та достатній кількості. Побутова техніка присутня така: холодильник, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор, кондиціонер.

Квартира знаходиться у Київському районі міста, що досить віддалено від центру. Тут добре розвинена транспортна розв’язка та інфраструктура.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #оренда #квартири #ціни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...