• Головна
  • На Одещині водій автомобіля влетів в електроопору та загинув на місці
11:42, 17 квітня

На Одещині водій автомобіля влетів в електроопору та загинув на місці

На Одещині водій автомобіля влетів в електроопору та загинув на місці

Автопригода сталася 16 квітня, близько 23-ї години, у селі Петропавлівка. 28-річний житель села Міняйлівка Саратської ОТГ, рухаючись на автомобілі «ВАЗ», не впорався з керуванням і здійснив наїзд на електроопору.

Про це повідомили у поліції.

Унаслідок автопригоди керманич легковика загинув на місці, а 26-річний житель села Крутоярівка, який перебував на пасажирському сидінні транспортного засобу, був госпіталізований до місцевої лікарні, де йому діагностували перелом руки.

На місці ДТП працювали слідчо-оперативна група та співробітники сектору реагування патрульної поліції територіального відділення поліції.

«Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження поліцейські помістили автомобіль на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідство триває, встановлюються повні обставини автопригоди», - прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

На Одещині водій автомобіля влетів в електроопору та загинув на місці, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #дтп
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...